Με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και παραγόντων της φαρμακευτικής αγοράς πραγματοποιήθηκε  το ΛΕ- Συνέδριο της ΟΣΦΕ, το ετήσιο συνέδριο των συνεταιρισμένων φαρμακοποιών, στις 11 & 12 Ιουνίου 2022, στο ξενοδοχείο LARISSA IMPERIAL, στη Λάρισα. Στις εργασίες του, που έγιναν με την οργανωτική ευθύνη και φιλοξενία του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Λάρισας (ΠΡΟΣΥΦΛΑ), έλαβαν μέρος οι αντιπρόσωποι των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών από όλη την Ελλάδα, ενώ το τίμησαν με την παρουσία τους η τοπική πολιτική και πολιτειακή ηγεσία.

 

Το πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα περιλάμβανε  ομιλίες για τις υπηρεσίες υγείας στο φαρμακείο, την επικοινωνία των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών. με μέλη & πελάτες, τα αναπτυξιακά εργαλεία για τους ΣΥ.ΦΑ., τις γέφυρες συνεργασίες τους με το χώρο των logistics, αλλά και την αυτονομία & τη συνεργασία μεταξύ των Συνεταιρισμών. Ακόμη, θα έγιναν βραβεύσεις στους:

  • ΣΥ.ΦΑ. για την υψηλότερη % αύξηση μελών κατά το έτος 2021.
  • ΣΥ.ΦΑ. για τη συνεισφορά του στο συνεταιριστικό κίνημα των φαρμακοποιών
  • Συνεταιριστή Φαρμακοποιού για τη συνεισφορά του στο συνεταιριστικό κίνημα των φαρμακοποιών.

Εκτός από το συνεδριακό πρόγραμμα, ο ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.ΛΑ. διοργάνωσε  πολύ ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως:

επίσκεψη στο Διαχρονικό Μουσείο, περιπατητική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της Λάρισας «Μικρές ιστορίες μιας μεγάλης πόλης», παρακολούθηση της παράστασης ΑΙΣΧΥΛΟΥ «ΠΕΡΣΕΣ».

Επισκεφτείτε το www.osfe-conference.gr 
Για τα video του συνεδρίου https://www.osfe-conference.gr/videos
 
 

 

 

ΛΕ΄Συν-εδριο της ΟΣΦΕ (11 - 12 Ιουνίου 2022)

 

https://www.facebook.com/watch/?v=405938181546868

 

 

 

ΛΕ΄  Πανελλήνιο Συνέδριο της ΟΣΦΕ (11 - 12 Ιουνίου 2022)