Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Διανύουμε φέτος αισιόδοξα το τριακοστό έβδομο έτος της ζωής του συνεταιρισμού μας, από τα οποία τα τελευταία έξι έχω την τιμή να τον  διοικώ από την θέση του προέδρου του Δ.Σ. 

Κληθήκαμε το διάστημα αυτό να αντιμετωπίσουμε αλλαγές, να διαχειριστούμε κρίσεις, να προσαρμοστούμε σε νέες συνθήκες και να εξελιχθούμε. 

Χάρη στην ευελιξία, την διαφάνεια και την εποικοδομητική διοίκηση του συμβουλίου και των λοιπών οργάνων του συνεταιρισμού, διαχειριστήκαμε αποτελεσματικά και με ψυχραιμία όλες τις κρίσεις που έπληξαν την κοινωνία και την οικονομία. 

Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν: Πώς να συνεχίσουμε να υπηρετούμε την υγεία και την κοινωνία, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, χωρίς να πάψουμε να είμαστε επιχειρηματίες. 

Κατορθώσαμε να τιμήσουμε την κοινωνική μας αποστολή ως επιστήμονες της υγείας, αλλά και πέτυχαμε την βιωσιμότητα και την κερδοφορία των επιχειρήσεων μας . 

Την δύναμη αυτή και την αξιοπιστία που μας διακρίνει την οφείλουμε όχι μόνο στο πλήθος και την δυναμική των μελών μας, αλλά επίσης στο έμπρακτο ενδιαφέρον, στην αγάπη,στην προσήλωση και συμμετοχή όλων μας στις συνεταιριστικές διαδικασίες. 

Είμαστε σημαντικοί και ισχυροί συνεργάτες για τις φαρμακοβιομηχανίες και αναπτύξαμε ένα σημαντικό και πανίσχυρο δίκτυο διανομής για τους προμηθευτές μας. 

Δημιουργήσαμε στην Λάρισα αλλά και σε ολόκληρη την Θεσσαλία μια ισχυρή κοινωνική εικόνα, χάρη στα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που σχεδιάζουμε και εκτελούμε κάθε χρόνο. 

Θωρακίζουμε τα συμφέροντα υγείας και τα συλλογικά και ατομικά μας συμφέροντα. 

Είμαστε υπερήφανα  μέλη του  συνεταιρισμού , ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.ΛΑ ,  που βάζει την δική του σφραγίδα στο μέλλον των φαρμακευτικών συνεταιρισμών στην Ελλάδα.   

 

«Χρώμεθα γαρ πολιτεία ου ζηλούσης τους των πέλας νόμους»  

(χρησιμοποιούμε δικούς μας νόμους, δεν ζηλεύουμε τους νόμους των άλλων αλλά γινόμαστε υπόδειγμα με τις δικές μας αποφάσεις.(Περικλέους Επιτάφιος) 

 

Με τιμή 

Ο πρόεδρος του ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.ΛΑ 

Δημήτρης Μιχαήλ 

Επιστολή προέδρου του Δ.Σ.