ο InnoHealth Forum, η πρώτη υβριδική έκθεση αποκλειστικά αφιερωμένη στο eHealth και τις σύγχρονες τάσεις του τομέα της υγείας και του φαρμάκου, έρχεται στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2023 στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα και online μέσω live streaming και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει καινοτόμες υπηρεσίες, προϊόντα και τεχνολογίες που μεταμορφώνουν την υγειονομική περίθαλψη αλλά και να εξερευνήσει σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης και συνεργασίας.

Κύριος στόχος της έκθεσης είναι η ανάδειξη και η προώθηση λύσεων αιχμής σε ταχέως αναπτυσσόμενους τομείς της Ηλεκτρονικής Υγείας όπως η τηλεϊατρική και τα wearables, η απομακρυσμένη παρακολούθηση ασθενών, η Τεχνητή Νοημοσύνη στην εξατομικευμένη ιατρική και την ιατρική ακριβείας, η ισότητα στην υγεία, η ασφάλεια δεδομένων κ.ά.
Advertisement

Τριάντα εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις καινοτομίες τους διά ζώσης και online σε στοχευμένο κοινό, ενώ εκατοντάδες εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες υγείας, επιχειρηματίες και startuppers, ερευνητές, μέλη οργανισμών και φορέων, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων και χάραξης πολιτικής θα δικτυωθούν, θα ανταλλάξουν γνώσεις και ιδέες και θα εκκινήσουν συνέργειες διαμορφώνοντας τις νέες εξελίξεις του τομέα.

Το InnoHealth Forum 2023 διοργανώνεται από το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και τον Ευρωπαϊκό Κόμβο Ψηφιακής Καινοτομίας Health Hub και συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Elevate Greece και χορηγοί του είναι η κορυφαία ελληνική φαρμακευτική εταιρεία BΙΑΝΕΞ, η υπερσύγχρονη ιδιωτική κλινική ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η πρωτοπόρος ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία ELPEN  το Πάρκο Βιοτεχνολογίας Athens LifeTech Park, η καινοτόμος εταιρεία πληροφορικής Gnomon και ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Λάρισας – ΠΡΟΣΥΦΛΑ.

Το πλούσιο πρόγραμμα της έκθεσης περιλαμβάνει συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, ομιλίες και παρουσιάσεις από εξέχουσες προσωπικότητες και οραματιστές του eHealth, τη MATCH4HEALTH εκδήλωση δικτύωσης, διαδραστικά εργαστήρια και πολλές παράλληλες δράσεις.

Η MATCH4HEALTH εκδήλωση δικτύωσης διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, μέλη του Enterprise Europe Network. Περιλαμβάνει διμερείς συναντήσεις που συνδέουν ενδιαφερόμενους με επενδυτές, οργανισμούς, επιχειρήσεις και φορείς του δημοσίου για να εξερευνήσουν νέες ευκαιρίες ανάπτυξης, συνεργασίας και χρηματοδότησης στον τομέα του eHealth. Οι συναντήσεις θα διαρκούν 30 λεπτά και θα διεξαχθούν διά ζώσης στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα αλλά και online. Σε αυτές μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες, οργανισμοί και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας και του φαρμάκου, startuppers, ομάδες τεχνολογίας καθώς και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, κάνοντας δωρεάν εγγραφή στην ειδική ιστοσελίδα, έως την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Η ατζέντα του InnoHealth Forum εμπλουτίζεται συνεχώς και είναι διαθέσιμη online στην επίσημη ιστοσελίδα.

Υποστηρικτές του InnoHealth Forum είναι το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το EIT Health, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών – ΣΕΒ, ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών – ΣΘΕΒ, ο Ελληνικός Συνεργατικός Σχηματισμός Ψηφιακής Υγείας – HDHC, το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, το Enterprise Europe Network, το πρόγραμμα στήριξης καινοτόμου επιχειρηματικότητας NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας και Κέντρο Ικανοτήτων ΠΥΘeΙΑ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διήμερη υβριδική έκθεση και δωρεάν εγγραφές με ένα click στο innohealthforum.joistpark.eu.

 

 

Το InnoHealth Forum, η πρώτη υβριδική έκθεση αποκλειστικά αφιερωμένη στο eHealth